skip to Main Content

De praktijk

Het woord Innersilenz zegt eigenlijk alles wat ik met mijn massages wil bewerkstelligen, namelijk innerlijke rust. Tijdens mijn wellness massages komt u zowel fysiek als psychisch helemaal tot rust.

Mijn praktijkruimte is onderdeel van het Paramedisch Centrum Simpelveld, gevestigd in het gebouw de Rode Beuk. In dit bedrijvige centrum waar diverse therapeuten actief zijn, is mijn massageruimte zowel overdag als ’s avonds een oase van rust.

Hoe het begon

De liefde voor het masseren is ruim 10 jaar geleden gestart na een lange zoektocht voor een oplossing van mijn toenmalige stressgerelateerde klachten. Een aantal weldadige massages hebben mij ervan overtuigd dat ik me hierin wilde verdiepen. Na een hele reeks van opleidingen, cursussen en workshops (o.a. integratieve ontspanningsmassage, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, stoelmassage, lypossage, reiki en tuina massage) besloot ik om mijn focus te leggen op de meest ontspannende en effectieve massages. Dit zijn de hotstone- en de kruidenstempelmassages.

In de loop der jaren heb ik een eigen massagestijl ontwikkeld die als zeer aangenaam en weldadig voor het lichaam wordt ervaren. Neem eens een kijkje bij de verschillende massages en gun uzelf deze innerlijke rust bij Innersilenz

Francien Habets

mixmove

Mix ’n Move

Naast mijn werkzaamheden als massagetherapeut geef ik Mix ’n Move sportlessen in de sportzaal van het Paramedisch Centrum Simpelveld. Mix ’n Move is een combinatie van verschillende sportstijlen, en wordt in groepsverband gegeven. Voor meer informatie hieromtrent kunt u een mailtje sturen naar fghabets@xs4all.nl of bel 0627914352

artheart

Art & Heart

Ook thuis wil ik mijn handen nog laten wapperen, en wel door het maken van keramieken. Door uit de hand gelopen hobby ben ik ook regelmatig te vinden op kunstmarkten in de regio. Voor meer informatie kunt u op Facebook pagina Art & Heart kijken.