skip to Main Content

Deze massagemethode wordt uitgevoerd met verwarmde kruidenstempels. Dit zijn handgemaakte kruidenzakjes, zoals afgebeeld. De zakjes zijn gevuld met heerlijk geurende en heilzame kruiden.

Ontspanning met Europese kruiden

De massage is Oosters van oorsprong, maar is aangepast aan de behoeften van de Westerlingen. De zorgvuldig uitgekozen kruidenmix bestaat derhalve uit Europese kruiden. De kruiden die ik gebruik zijn speciaal geselecteerd om onze gewrichten soepel te houden, de huid te zuiveren en optimale ontspanning te verkrijgen. Een greep uit deze selectie is: jeneverbes, heermoes, kamille, brandnetel, wilg, jasmijn en spirea.

Behalve een zuiveringsbehandeling (scrubbehandling) van de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de warmte van de stempels en de aromatische kruiden.

Massagetechnieken

De door mij toegepaste massagetechnieken variƫren van strijken (effleureren) en stempelen tot kneden (petrisseren) en kloppen (tapoteren). Tevens wordt er nog manueel nagemasseerd met een aantal technieken uit de Hawaiaanse lomi lomi massage.

Laat je verrassen en verwennen!

De kruidenstempelmassage heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op het lichaam. Na de behandeling zal het lichaam nog vele uren ontspannen aanvoelen en natintelen.